Bredbånd og ADSL

Hos oss kan du bestille ADSL fra Telenor og Ventelo Bluecom.

Hos oss kan du bestille både ADSL og installasjon. Bredbåndet er det Telenor eller Ventelo som leverer, mens installasjonen utfører vi selv. Da kan vi også hjelp deg med andre  problemer med PC-en din uansett om de er knyttet til bredbånd eller ikke.  Grunnen til at vi leverer bredbånd fra Telenor og Ventelo er at vi får betalt for det samtidig som vi kan levere det til de samme betingelsene som alle andre (telefonselgere) som selger bredbåndsabonnement.

Men er du som de fleste andre databrukere og ønsker minst mulig problemer og plager med virus, trojaner og kaprere bør du velge å kjøpe dine data og internettjenester fra en lokal forhandler som kan komme hjem til deg å ordne det som måtte være galt.  Uansett om det har med PC-en, tilstøtende bokser eller kontakter å gjøre.

Grunne er at vi har erfart at det er mye mindre tull med maskiner som står tilkoblet TELENOR og Ventelo sine abonnementer enn med maskiner som står tilkoblet andre leverandører. Om du i tillegg installerer Panda sin internett sikkerhetspakke og bestiller det hele hos oss slipper du mye tull.

Når du skal ta i bruk bredbånd må du minst ha PC med enten Windows 98 og et routermodem eller Windows ME og et bridgemodem.  Men for å få full glede av alt det nye som ligger på internett bør du ha en pc med Windows Xp med et modem og en trådløs router som støtter DMZ. 

Oppsett av Bredbånd er fult mulig å gjøre selv, men for deg som bestiller hos oss setter
vi det opp for bare 499,- kroner. Har du serviceavtale koster det ikke mer enn 399,-

Skal du gjøre det selv må du huske på følgende ting som ofte blir feil:

1. At du har fått brev fra Telenor eller ventelo med i det minste et brukernavn
2. At kablene er riktig plassert
3. At routeren er riktig konfigurert
4. At virusprogrammet er installer og aktivert
5. At du har lastet ned Ad-aware og Spybot og installert dem
6. At du oppdaterer operativsystemet ditt med alle nye sikkerhetsoppdateringer
7. At du har installert Java
Ønsker du at vi skal gjøre dette for deg er det bare å ta kontakt med oss.

Bestiller du både maskin og internett hos oss får du ADSL patruljens beste pris på monteringen og du har noen lokalt å snakke med når det blir krøll med internett