Skal du sende oss en e-post er det et par ting som kan være greit å vite.

Vi har bredbånd fra Ventelo.  Så om de har problemer med infrastrukturen sin vil også vi ha problemer.  Men de har vi enda ikke opplevd.
E-postserveren vår står som regel på men det er ingen som har et dedikert ansvar for å supportere og vedlikeholde det systemet så om du får behov for å gi oss beskjed om at det er noe galt f.eks at vi spyr ut junkmail, at man ikke kommer fram eller lignende så ta kontakt via telefon så får vi rettet det.
Vår historie strekker seg via prøving og feiliing via historien til tre selskap.  Fremdeles mottar vi epost til alle tre så det kan væe litt forvirrende.  Allkon Din PC som er det formelle navnet på vårt firma vil blir gjort om til Varme og Data AS i løpet av året.  Det er derfor greiest om du allerede nå begynner å bruke vår nye e-postadressen.

På grunn av epost worms som ligger å søker etter epostadresser på internett har vi valgt å legge ut denne informasjonen som grafiske filer.  Det innebærer at du ikke kan klikke på dem for å få sendt en epost.  Du må skrive dem inn i ditt eget e-postprogram.  Det er beklagelig at det er blitt slik men klikkbare e-postinformasjon fører til at vi blir oversvømt av uønsket reklame.

Daglig Leder Torleif Remme

Kundeservice Data
Kundeservice Varme
Fakturaansvarlig Wenche Remme
Verksted Data
Montering Varme
Oppsett av ADSL
Post til Østfold Spar Strøm og Allkon Remme Invest