Våre priser påvirkes av mange faktorer.

Vi har en standard pris på arbeid på 549,-. For private er prisen inkl. mva, mens den for bedrifter er eks. mva.  Men for dere som har kjøpt datamaskinen eller varmepumpen hos oss gir vi 20 % rabatt på arbeid.  Har du i tillegg en serviceavtale hos oss sparer du ytterligere 100 kr timen.

Prisene på disse nettsidene er uten frakt, ekspedisjonsgebyr og montering.

Utvalget du finner her er bare en liten del av det vi kan levere.  Disse produktene kan også leveres over disk i vår lokale butikk i Askim Sentrum

Grunnen til at vi når har fått på plass en ordning med internetthandel er at vi ikke klarer å konkurrere med internettpriser når det gjelder vårt salg over disk.  Men vi håper at vi skal kunne være konkurransedyktig når det gjelder salg til internettpriser.  Dette er handel basert på de samme betingelsene som om du kjøper fra f.eks komplett.   Du bestiller og forskuddsbetaler.  Varene sendes hjem til deg og skulle det være noe henvender du deg til produsentens service og supportsystem.  Som med alt annet som er handlet via internett får du et servicetillegg på timeprisen vår.  Og som all annen handle over internett tilkommer det frakt og ekspedisjonsgebyr.

Det vi har tilgjengelig over internett er bare en brøkdel av de vi kan levere.  Ønsker du heller å kjøpe produktene over disk i vår butikk må du regne med at prisene er ca 15 % høyer fratrukket kontantrabatten.