Hvor du kjøper maskinen din påvirker hvor og hvilken hjelp du kan regne med å få, og prisen på hjelpen.

De fleste produsenter av bærbare pc-er har et mangfold av forskjellige typer skrivere.  Spar mange tusen ved riktig bruk av USB - portene   Minne og Hardiskstørrelse kan vi gjøre noe med både på en ny og på din gamle bærbare PC

Vi oppdaterer Windows, Drivere og Installerer freeware og lisensiert programvare for deg slik at maskinen er klar til bruk, slik den gamle PC-en din var.   Vi leverer også markedets beste Internettsikkerhetspakke for privatpersoner med maskinen ferdig installert og oppdatert om du ønsker det.  Selv om du nå kan kjøpe en billig pc over nettet, får du et mer problemfritt og frustrasjonsfritt datahold om du legger i de ekstra kronene det koster å få en lokal forhandler til å gjøre jobben skikkelig for deg.


Vi går over den gamle bærbare slik at du har en i reserve, eller vi gir deg noen få kroner for den slik at en annen kan bruke den de neste årene.  Vi leverer alt i fra de enkleste hjemme PC-er til komplette SalgsPC.  Synes du hardiskplassen er for lite? Maskinene kommer ferdig pakket fra produsent. Ønsker du at vi skal klargjøre maskinen, så sjekk ut dette.