Alle er i dag enig om at luft til luft varmepumper er den mest lønnsomme varme og airconditionsløsningen for bygg og bolig.  På disse sidene vil vi forsøke å gi deg så mye informasjon som mulig om bruk av varmepumpe som hovedkilde til varme og avkjøling i din bolig eller på din arbeidsplass I boliger er det ikke mulig å si at en type løsning er riktig for alle.  Hva som er riktig for deg avhenger av hvor godt boligen din er isolert, hvor stor den er, hvor mye av energiene du bruker betaler du for og hvor mye komfort du vil ha i tillegg til en god grunnvarme i huset.

Hvordan du vurderer alle disse forholdene påvirker hva som vil være den riktige løsningen for deg.  Det er imidlertid enighet blandt alle parter i dag om at når man først skal gjøre denne investeringen vil alle være tjent med å konsentrere seg om løsningene med R410A kjølemedie styrt med inverterteknologi levert fra forhandlere med fast utsalgssted med med offentlig importører som har holdt på noen år i ryggen.  Vi har valgt å holde oss til fire modellspekteret fra fire produsenter.  Dette gir oss alltid mulighet til å finne en løsning for våre kunder både når det gjelder funksjonsbehov og pris.  Vi har nå drevet med dette i fire år og akter å fortsette med det, med greie priser som gir oss nok til å overleve kan vi sikkert finne en løsning for deg også.

Rekkehus:  Gå sammen flere naboer så kan vi sparer dere for enda mer penger.

De fleste rekkehus har dårlig isolasjon og kun elektrisk strøm som varemkilde.  Siden de som regel er en del av et borettslag er det vanskelig å sette igang etterisolering eller andre enøktiltak på egen hånd.  Men med en Toshiba Varmepumpe kan vi i de fleste tilfeller reduserer strømforbruket i en rekkehusleilighet med inntil 70 %.  Legg sammen fjorårets strømregninger.  Husk også transporten, avgifter m.m.  Del dem på to så ser du hva vi kan hjelpe deg å spare.  Toshiba er den varmepumpen som gir mest varme/kulde samtidig som den bruker minst strøm.  En slik varmepumpe kan også brukes som luftavfukter, aircondition og luftrensingsfilter.  For tiden har vi en kampanje gående som gjøre det ekstra lønnsomt for rekkehusbeboere.

Eneboliger:  Det er mer lønnsomt og billigere å installere en Toshiba varmepumpe enn å etterisolere.  Så om du må velge skal du starte med en Toshiba Varmepumpe.  Da vil du rakst får råd til å etterisolere også.

De fleste av boligene i norge har fremdeles et enormt energiforbruk.  Ekstra synd er det at mange er prisgitt oppvarming med elektrisk strøm.  I Alle eneboliger fra 70 kvadratmeter og oppover til 250 kan vi installere Toshiba Varmepumper som vil dekke energibehovet både vinter og sommerstid.  Siden Toshiba gir masse temperaturending med tilførsel av meget lite strøm vil alle slik installasjoner være innspart i løpet av tre til fire år.

Jo dårligere isolert huset er jo mer sparer du med en Toshiba Varmepumpe.  I motsetning til andre varmepumper som gir mindre varme og bruker mer strøm klarer Toshiba også å holde varmen i boligene på kalde vinterdager.  Ta en tur innom så kan vi helt sikkert finne en løsning for deg også.

Næringsdrift:  En krone spart er en krone tjent og øker overskuddet direkte.

Ved å skifte fra olje eller strøm som oppvarmingsenergi kan dere med en Toshiba varmepumpeløsning spare 70 % av innkjøpskostnadene av energi til oppvarming.  Og du kan halvere drifts kostnadene i forhold til det gamle airconditionsanlegget.  Ekstra morsomt er det at med å be oss om å installere et slikt anlegg reduserer du dine faste kostnader og derigjennom forbedrer du din konkurranseevne.

Som en bonus får din ansatte et bedre arbeidsmiljø som er enklere å styre noe som øker effektiviteten og ytterligere forbedrer konkurranseevnen.  Det er i gode tider du legger grunnlaget for å overleve i trangere tider.

Vi kan også hjelpe deg med datamaskinløsninger og hjemme-pcer ordninger slik at du også der sparer tid, penger og irritasjoner.

Kontorer og butikker har tradisjonelt vært vanskelig og kostbare arealer å iverksette ENØK tiltak hos.  Men ikke nå mer.  Med en Toshiba Varmepumpe som også er en effektiv aircondition kan vi med enkle tiltak drastisk redusere energiforbruket og forbedre innemiljøet både vinters og sommerstid.

Disse tiltakene sparer deg for 70 % av innkjøpt energi til varme og avkjøling.  Som en bonus vil de nye filtersystemene i Daiseikai modellene forbedre innemiljøet så mye at sykefraværet vil gå ned og effektiviteten forbedredes rett og slett fordi luften dine ansatte puster i vil bli bedre for dem.

Toshiba Varmepumper er en av de få tiltakene du kan iverksette som vil virke umiddelbart og som gir både reduserte kostnader og bedre innemiljø.

Fyrer du idag med olje eller ved vil du også bidra til mindre forurensning.

Er fyrkjelen moden for utskifting eller synes du at du betaler for mye for energien du bruker.  Om du tør å tenke utenfor de tradisjonelle rammene er det varmepumper fra Mitsubishi eller Toshiba som leverer de mest lønnsomme løsningene. 

Grunnen er kort og god at de gir mest temperaturendring ved bruk av minst strøm.   Dessuten virker de utmerket under alle norske værforhold, også når det er kaldt.

Å installere en varmepumpe bør ikke være eneste tiltaket, men det bør vare det første du iverksetter for å redusere energiforbruket  i boligen din. Men starter du med en varmepumpe får du raskt råd til å gjennomføre de andre mindre lønnsomme investeringene.  Slik at du kan møte fremtidens skyhøye energipriser med stoisk ro.  Men om du ønsker å gjøre det enkelt og greit starter du med en varmepumpe fra Mitsubishi eller Toshiba.  Så tar vi resten etter hvert.

Det er en enkel sak å få på plass en varmepumpe.  Alt du trenger å gjøre er å ta kontakt med oss så geleider vi deg gjennom prosessen, monterer og yter den service og support du ønsker.  Etter å ha solgt og montert nesten 50 varmepumper her i indre Østfold de siste tre  årene har vi fått en bred erfaring med både produktene, monteringen, supporten og servicen som du nyter godt av i årene som kommer.

Prosessen er som følger:

  1. Du tar kontakt med oss så tar vi en uforpliktende innledende samtale

  2. Om du ønsker det bestiller du en befaring, eller du kommer innom oss med tegninger.

  3. Vi hjelper deg må informasjon om de forskjellige aktuelle varmepumpene du kan velge mellom.  Vi fører mange merker av god kvalitet.

  4. Du foretar ett valg og skriver en kontrakt som inneholder spesifisering av ordren med tilhørende pris  Når du skriver en kontrakt med oss om levering framgår alle kostnadene ved kontraktsinngåelse.  Det kommer ingen ekstrakostnader etterpå knyttet til spesielle utfordringer under monteringen.

  5. Vi monterer og bestiller elektriker

  6. Vi gir opplæring i bruken, som er enkel

  7. Vi etterkontrollerer etter tre mnd.

  8. Vi står ansvarlig for monteringen i garanti og reklamasjonstiden og du kan forholde deg til oss også etter reklamasjonstiden om du ønsker det.

  9. Har du tegnet serviceavtale foretar vi en årlig kontroll av pumpe for å sikre mest mulig effektiv og problemfri drift.

Akkurat som med alt annet får du det du betaler for når du kjøper en varmepumpe.  De dyrere pumpene er mye mer effektive enn de billige, de holder lenger og gir et bedre innemiljø.

Men de billige varmepumpene sparer også litt energi.